Gör vardagsbestyren roligare!

I samarbete med Ehrlin Publishing

Du får just nu 20% rabatt i  webbshopen på deras hemsida om du använder rabattkoden TANJA19. Rabattkoden är giltig till och med 28 februari.


Har du småbarn hemma precis som jag? Då vet du att vissa vardagsbestyr som tex tandborstning, att klä på sig, tvätta händerna you name it kan vara kluriga ibland. Just nu är det väldigt mycket tänder här hemma, då lillkillen har tandsprickning. Så hans favoritbok just nu är Räven Ralf borstar tänderna. Ett sätt att få tandborstningen och andra rutiner roligare. Igenkänning hos mina barn när jag läser den för dem. De tycker också om figurerna i böckerna. Vi pratar mycket om vad som händer på bilderna och varför de gör si eller så.


Roliga böcker att ha i skolan och prata om rutiner, hur man gör olika innan man går till skolan. Ett enkelt sätt att låta eleverna återberätta på, något som ligger nära i deras vardag. Arbeta vidare med figurerna efter att ni läst böckerna. Kanske kan de hitta på ett eget djur som har en superkraft som är relaterat till saker i vardagen som barnen tycker är mindre roliga.


Jag fullkomligt älskar illustrationerna i alla dessa tre böcker. Ljusa härliga färger och bilder som bjuder in till samtal.Tre böcker i serien om vardagsbestyr som kan vara jobbiga för barnen.

Lagom med text så att även de mindre barnen kan läsa själva. Ljusa färger som är en fröjd för ögat


Sammanfattning av de tre böckerna:

Räven Ralf borstar tänderna, Hjälten Hjalmar klär på sig och Hunden Edit tvättar tassarna är de tre första böckerna i en serie pedagogiska verktyg som gör familjebestyren enklare och roligare! Varje bok har sin egen lilla hjältefigur som är specialist på att göra en särskild sak. De illustrerar vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Borsta tänderna, klä på sig och tvätta händerna. Böckerna hjälper till att skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration och hjälp att utveckla sina förmågor.   


Även fina böcker att ge bort i present. Du hittar dem hos Ehrlin Publishing In och kika, de är ljuvliga.


Ha en fin vecka.


Kram Tanja

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
0