Jakten på julen- Julberättelse i 24 kapitel.

Nu har två av er chans att vinna denna fina julbok. Den är indelad i 24 olika kapitel.

Denna kommer jag läsa i min klass årets jul.

Finns det något mer som är mysigare. Denna bok är ny för i år.


Handling!

Sofia hittade några mynt i fickan på jackan som hon släppte ner i muggen när de passerade. Hon mötte mannens ögon och det var som om han skickade blixtar mot henne, som borrade sig in i hennes inre. Sofias ben blev stela och tunga mot asfalten. Utan förvarning tog han ett stadigt tag om hennes handled och drog henne närmare.

Jossan, Sofia, Donya och Priya går i årskurs 6 på Vårbyskolan i Huddinge. Under ett temaarbete i skolan bestämmer de sig för att på egen hand ta reda på julens ursprung. Flickorna ger sig av för att söka svar, men när de blir ombedda att hjälpa en flyktingpojke hamnar de i ett äventyr som de sent kommer att glömma.

Jakten på Julen är en spännande, mystisk och stämningsfull julberättelse i 24 delar, som passar både barn och vuxna. Läs ett kapitel om dagen ända fram till julafton, och följ vännernas äventyr i den kalla vinternatten.

Boken är skriven av Anna Helgesson och Mikhael Mikalides, samt innehåller illustrationer av Jonas Anderson.Stora sidor, med tydliga bilder.

Indelad i 24 kapitel

Spänning varje dag fram till jul


Du hittar boken bla HÄR


57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
0