Mina vilda fynd!

Favorit i repris från förra året.

Jag hittade denna idén på en amerikansk instagram. Följer många härliga konton även där. De hade gjort en samling med vilda saker. Så jag satte mig och gjorde en svensk variant av denna, tillsammans med min dotter. Roligt att göra hemma, men också på förskola, förskoleklass och årskurs 1-2.

Instruktioner:

Måla hela äggkartongen i valfri färg, låt torka.Klipp ut mallen till framsida samt insida.Klistra fast mallarna på äggkartongen.Leta upp sommarsaker /höstsaker i naturen.Ha härligt letande tillsammans. Redovisa för varandra vad man har hittat. Kommer inom kort lite tilläggsmaterial till detta. Med lite andra motiv istället för bara en fjäril, med också andra djur.


Mall hittar du i slutet av detta inlägg.


Just nu blomstrar det ute i vår natur. En rolig aktivitet innan man går på sommarlov, när fler blommor har kommit upp.Här hittar du mall till materialet. Dela gärna blogginlägget om du tycker om det du ser =)

KRAM

Tagga gärna mig på instagram: Mittroligaklassrum och #mittroligaklassrum alltid lika roligt att få se sitt material goes live=) .1716 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
0