Skapa magi runt julen!

Som lärare försöker jag fånga elevernas intresse på så många sätt som jag bara kan.

Med de yngre barnen är det så roligt att låta en nisse flytta in. Denna kan man göra kanska högt upp i skolan också. Man kan ju anpassa det så det passar åldern har på barnen.

Med dessa alv dörrar kan man göra allt från sago dörrar till andra spännande arbetsteman.


Just julen tycker jag är fantastisk att också göra olika skrivprojekt under. Lite extra magi & mystik runt tomtar & troll. Helt fantastiskt om du frågar mig. Ni som följer mig på mina andra sociala medier har redan sett detta tips. Men jag ville skriva och tipsa lite tydligare även i text. Därav detta blogginlägg =).


Jag hittade min alvdörr på Gekås. Men här nedan tipsar jag om några olika för dig som vill klicka hem en egen till dina barn där hemma, eller kanske till din klass, förskola, daghem eller fritids.Stort nissedörr kit Gröt kit Omålat kit Panduro


Låt en liten nisse flytta in. Låt han göra bus för barnen, eller varför inte låta honom lämna ett uppdrag åt barnen varje dag. Det kan vara allt från mattekluringar till lekar eller varför inte sjunga en sång tillsammans.

Vem är det som har varit på besök?

Någon har lämnat uppdrag. HmmmSmå små steg har någon lämnat.

Låt julens magi lysa även i ditt klassrum.

De fina små uppdragen, ett varje dag fram till julafton hittar du hos Nissens uppdrag UF

156 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
0